Fémkeresők

accupoint modul 02 femkeresobolt

Partnereink

Ki olvas minket

Oldalainkat 13 vendég böngészi

altAz oldal megtekintésére: Mozzila Firefox böngésző; JavaScript, Flash Player, ActiveX engedélyezése valamint 1366 x 768 képernyőfelbontás javasolt.

Címlap

A termék bemutatása:
A régóta gyártott MXT modell újított változata az MXT Pro megújult, mattfekete színben kapható 30.4 cm-es Spider szondával, megvilágítható kijelzővel.
A kiválóan kiegyensúlyozott műszer kézbe fogva érezteti leginkább a White's cég magas színvonalú, aprólékos odafigyeléssel készült munkáját. Az akkumulátor az elektronika dobozban helyezkedik el, így a súly a kar alatt van elsősorban, mely kényelmes tartást biztosít akár egész napon át. Élvezheti az analóg, magas frekvenciás műszer nyújtotta előnyöket (14 kHz) digitális kijelzővel párosítva.
Gyors, egyszerű kezelhetőség, precíz kiértékeléssel vizuálisan és akusztikusan.

Az MXT Pro műszer alkalmazkodik a keresési feladatokhoz, legyen az relikvia kutatás vagy egészen apró aranyrög keresés.

Kijelző háttérvilágítással: nagy hatékonyságú háttérvilágított kijelző, a rossz látási viszonyok közti kereséshez. Hangazonosítók: hét hangazonosító érme és ékszer módban. A legjobb módja a tárgyak megkülönböztetésének, mielőtt ásni kezdene.
Talajkiegyenlítés: egy kényelmes módja annak, hogy frissítse a talajkiegyenlítést; lezárt, vagy követő beállításban ideiglenesen zárolhatja a talajkiegyenlítést néhány keresési fázis erejéig, a kérdéses jel felett.

Frissített relikvia mód három keresési móddal
1, 2-hangtónus. A magas és mély hangokat a diszkriminációs beállítás határozza meg.
2, Vas azonosító. Minden vas mély hangon, minden vasat nem tartalmazó tárgy magas hangon szólal meg.
3, Egy az egyben. A diszkriminációs beállítás feletti hangokat magas tónuson jeleníti meg, a kiszűrt tárgyakat elnyomja.

Frissített kutatás mód: a céltárgyak 80%-a általában vas.
12" vízálló Spider keresőfej: most mégjobb mélységi adatokkal rendelkezik a 12"-os Spider keresőfej. Menjen át újra a korábban átkutatott területeken és találjon régebbi, mélyen fekvő tárgyakat, amelyeket ezelőtt nem volt képes érzékelni.
Új, matt fekete bevonat: a kemény porfestett felület tette híressé a White's gépeket, amely most matt változatban megjelent!
3 teljesen különböző program: különböző céltárgy válaszjelek, kijelzett információ és hangjelzések.

Érme/ékszer mód: érmek és gyűrűk. A kijelző -95 és +94 közt jelez, céltárgy ikonokkal: érme/ékszer/hulladék, automatikus telep töltöttség jelzéssel, alacsony feszültség jelzéssel, túltöltöttség riasztással, mélység kijelzéssel.
A diszkrimináció, az alaphang a forgatógombbal is változtatható... meggyőzőek a mélységi eredmények!
Relikvia mód: konkrét azonosító jelzések a gombok, érmék, csatok, hüvelyek azonosítására. A kijelzőn látható a VDI -95-től +94-ig, a céltárgy blokk, a relikvia címkék, az automatikus telep-töltöttség kijelzés, az alacsony töltöttségi szint jelző, a túltöltés és mélység jelzés. A hangazonosítónak három opciója van. A gombbal beállítható a diszkrimináció, az erősítés, és az alaphang. Hasonlóan a vegyes audio üzemmódhoz, a kedvenc opció a profi relikvia vadászok körében.
Kutatás mód: a híres White's Goldmaster mintájára készült!
További előnye, hogy a kijelzőn látható a VDI -95-től +94-ig, százalékos értékben a lehetséges vas arány, a föld fázis, az automatikus akkumulátor ellenőrzés, és a túltöltés jelző. A kutatás módban a Dual potméterrel állíthatja a diszkriminációt(érme és relikvia), amelyet az "SAT" sebességhez állít(stabilizálja az alaphangot a talaj inkonzisztenciájához). Egy igazi aranykereső gép, amelyet Jimmy "Sierra" Normandinak fejlesztettek ki.

Automatikus talajkiegyenlítés: egyszerű, villámgyors, pontos. A hegyi ásványoktól a tengervízig.

Három egyszerű állítási lehetőség:
GAIN:(erősítés) maximalizálja az érzékenységet és mélységet
THRESHOLD:(alaphang) lehetővé teszi a halk alaphanggal való keresést és azt is, hogy kizárólag a céltárgyak hangját hallja.
A DUAL vezérlővel finomhangolhatja a diszkriminációt érme és ékszer módban és relikvia kereséskor. Az egész diszkriminációs sávot állítja. Kutatás üzemmódban a S.A.T. spebességet állítja, amely elengedhetetlen a kutatásra használt detektoroknál.

Működési frekvencia: 14kHz
Akkumulátor csomag: 40 óra működés 8 db "AA" akkumulátorról. (opcionális NiCad vagy NiMH újratölthető akkumulátorral, külön kapható)
Vízálló Eclipse keresőfej: opciónális kiegészítő keresőfej.

Made in USA
A KÉSZÜLÉK ÚJ !!!!
A VÁSÁRLÁSTÓL SZÁMÍTVA 2 ÉV A GARANCIA !!!
MAGYAR GARANCIA !!!
MAGYAR HASZNÁLATI UTASÍTÁSSAL !!!

A készlet erejéig tartó akcióban most az alábbiak szerint szállítjuk:

  • a Spectra fémkeresőkre tervezett 10"-os DD szondával (rendkívüli pontosság)
  • 9"-es Spider, koncentrikus szondával
  • ProStar (Made in USA) gyári, csúcsminőségű fejhallgatóval
  • White's magas minőségű, bélelt, masszív hátizsák

Gyártva és tervezve: Egyesült Államok, Sweet Home / Oregon

AKCIÓS ÁR: 294.900.- Ft. !!!

mxt pro femkereso

 

 

 

 

Köszöntő

Ma 2024. március 19., kedd, József és Bánk napja van. Holnap Klaudia napja lesz. Boldog névnapot kívánunk!

pulsedive femkeresobolt 2024 modulba

Aranymosó szett