Fémkeresők

accupoint modul 02 femkeresobolt

Partnereink

Ki olvas minket

Oldalainkat 10 vendég böngészi

altAz oldal megtekintésére: Mozzila Firefox böngésző; JavaScript, Flash Player, ActiveX engedélyezése valamint 1366 x 768 képernyőfelbontás javasolt.

Címlap GDPR

Cégünk lehetőséget biztosít fémkereső készülékek bérlésére is. Elsősorban GARRETT fémdetektorokat kínálunk ügyfeleink részére. A bérbeadáshoz szükséges okmányok: Személyazonosító igazolvány, lakcímkártya és közüzemi számla.

Bérleti szerződés feltételei

1. Ezen szerződés alapján a Fémkeresőbolt ( továbbiakban: Bérbeadó), a bérbe vevő (továbbiakban: Bérlő)  időleges használatába adja a Bérleti szerződésben megnevezett üzemképes, tiszta állapotban lévő bérleti tárgyat. A Bérlő a megnevezett gép  hiánytalan átvételét a Bérleti szerződés aláírásával elismeri, azokért teljes anyagi felelősséget vállal.

2. A Bérbeadó jogosult a Bérlőnek a Bérleti szerződésben foglalt azonosító adatainak és egyéb utólérhetőségének hiteltérdemlően bizonyító hivatalos iratok betekintésébe és ezen adatok szerződésbeli rögzítésére.A Bérleti szerződés előfeltétele, hogy a Bérlő ehhez hozzájárulását adja. A Bérbeadó a Bérlő adatait titkosan kezeli, azok használatát csak a Bérlő hozzájárulásával alkalmazza. A Bérbeadó az eszköz(ök) átadása előtt jogosult kamatmentes letéti díjat (kauciót) kérni, mely után az eszköz(ök)  üzemképes visszaszolgáltatásakor kamat nem jár.

3. A bérleti idő a Bérleti szerződésben meghatározott időpontig áll fenn, mely időszakra a kölcsönzési díj- a letéti díjon felül - előre fizetendő. A megállapított napi bérleti díj 24 órás időtartamra szól,  A kifizetett bérleti idő lejártával a Bérlő köteles a bérelt tárgyat üzemképes, tiszta állapotban visszaszállítani.

4. A Bérlő a bérelt tárgyat a szóbeli és kezelési utasításoknak megfelelően rendeltetésszerűen használhatja. Felelős minden olyan kárért, amely a rendeltetésellenes használat következménye. Meghibásodás  esetén a Bérlő köteles a Bérbeadót azonnal tájékoztani és a bérleti tárgy kölcsönző boltba való haladéktalan visszaszállításáról gondoskodni

5. A Bérlő a bérleti tárgyon javítást nem végezhet.

6. A Bérbeadó a Bérleti szerződést azonnal felmondja és a letét összegéről számlát állit ki a Bérlő nevére ha a :     

- a szerződésben rögzitett bérleti idő lejárta után a visszaszállitás nem valósul meg

- a készülék megrongálódik


 A számla kiállításával a bérlő tulajdonába kerül a készülék és a Bérleti szerződés megszünik!


 

Bérelhető készülékek: Letéti díj: Napi díj: (24 óra)
Garrett ACE 150 60.900.- Ft. 29.900.- Ft./nap
Garrett ACE 250 83.900.- Ft. 29.900.- Ft./nap
Garrett Euro Ace 117.900.- Ft. 34.900.- Ft./nap
Garrett AT-GOLD 254.900.- Ft. 49.900.- Ft./nap
Garrett AT-PRO 224.900.- Ft. 49.900.- Ft./nap
Garrett AT MAX 289.900.- Ft. 49.900.- Ft./nap

A FELTÜNTETETT ÁRAK BRUTTÓ ÁRAK!

Köszöntő

Ma 2024. március 19., kedd, József és Bánk napja van. Holnap Klaudia napja lesz. Boldog névnapot kívánunk!

pulsedive femkeresobolt 2024 modulba

Aranymosó szett