Fémkeresők

accupoint modul 02 femkeresobolt

Partnereink

Ki olvas minket

Oldalainkat 10 vendég böngészi

altAz oldal megtekintésére: Mozzila Firefox böngésző; JavaScript, Flash Player, ActiveX engedélyezése valamint 1366 x 768 képernyőfelbontás javasolt.

Címlap XP XP Deus II.

XP DEUS II.  2023-AS MODELL!

Ma az XP ismét feszegeti a korlátokat azzal, hogy megalkotta az első vezeték nélküli, többfrekvenciás fémkereső készüléket egyedi jellemzőkkel és teljesítménnyel. Miután a tekercs, a távirányító, a fejhallgató és a Pinpointer párosításra került, vezeték nélkül és késleltetés nélkül kommunikálnak egymással az XP szabadalmaztatott rádióprotokoll-rendszer segítségével. Ez azt jelenti, hogy a keresőtekercs által generált jelek gyorsan, késedelem nélkül kerülnek továbbításra a távirányító és a fejhallgató részére, így a DEUS II páratlan sebességet és pontosságot biztosít. A DEUS II az FMF® (Fast Multi Frequency) technológiának köszönhetően rendkívül jól teljesít minden terepen és körülmények között, szárazföldön és tengeren egyaránt.
Válassza a Gyors és egyidejű többfrekvenciás programokat vagy 49 egyedi frekvenciát 4 és 45 kHz között.
Az XP büszkén mutatja be az első vízálló fejhallgatót, a BH-01-et. Franciaországban készült, az XP által, vízálló IP68 - 20 m, így merülhet a Deus II. fémkeresővel.
XP DEUS II távirányító 12 gyári programot tartalmaz minden terephez, minden körülmények között! A vezérlőmodul, más néven távirányító vagy RC lehetővé teszi a DEUS II belső beállításainak módosítását. Rögzíthető a szárra vagy zsebben tárolható – A távirányítóra nincs szükség, ha úgy dönt, hogy a WS6 fejhallgatót használja főként az érzékelő vezérléséhez.
XP távirányító csatlakozó több funkcióval. Az akkumulátor töltésének lehetősége, szoftverfrissítés, vezetékes fejhallgató (opcionális) vékony pántos fejhallgató BH-01 (opcionális) IP68: Tanúsítvánnyal rendelkezik 20M-ig víz- és nyomásállóság garantált 20M/66FT-IG VÍZÁLLÓ MINDEN terepen és ÜTÉSÁLLÓ!
Távirányító alsó részén található kupak beállítása: SZÜRKE DUGÓ = 1m max. Ez a csatlakozó általános szárazföldi használatra vagy akár 1 méteres távirányítóhoz is használható. PIROS DUGÓ = 20m max. Csak víz alatti használatra.
Győződjön meg róla, hogy a szárazföldre visszatérve cserélje ki a szürke dugóval.
A 12 gyári program + 12 felhasználói program A DEUS II előnye, hogy minden talaj- és keresési körülményhez megfelelő programok széles skáláját kínálja.
1. GENERAL: FMF • Max. frekv. 40khz • Vezetőképes talajlevonás. A GENERAL alacsony és magas frekvenciákat használ, és kiválóan értékeli a talajban lévő célokat. Kezdőknek és tapasztalt felhasználóknak egyaránt megfelel. Kiváló cél/hamis jel arányt kínál a talajban, mivel visszaszorítja a talajban lévő nedvességet, ami például lyukakon való áthaladáskor glóriákat és hamis hangokat okozhat. Így jobban bízik a mély célpontokban. Ez a nedves/nedves talaj kivonás így gyengíti a nagyon alacsony elektromos vezetőket, mint a koksz (szén és vezető kő), és kisebb mértékben bizonyos nagyon vékony céltárgyakat, mint például az alumíniumfólia.
2. SENSITIVE: FMF • Max. frekv. 40 khz • Frekvencia hozzáadás.
SENSITIVE alacsony és magas frekvenciákat használ 40 kHz-ig. Nagyon hatékony minden célponton, ásványos és szennyezett talajon nagyon hatékony lesz, amikor a legkisebb célpontokat keresi.
3. SENSI FT: FMF • Max. frekv. 40 khz • Frekvencia hozzáadása.
SENSITIVE FULL TONES: ugyanazon a platformon alapul, mint a Prg. 2 – ÉRZÉKENY, de Full Tone hangmóddal van konfigurálva, 2.5 helyett 3-as reakcióképességgel. Nagyon gazdag és informatív hangazonosítást kínál, amely egy kicsit több tapasztalatot igényel, mivel minden célindex a vezetőképesség arányában más hangot generál (lásd Discri > Full Tones). Nagyon hatékony erősen szennyezett vas tartalmú és ásványos talajon. GYORS: FMF • Max. frekv. 40 khz • Frekvencia hozzáadása.
4. FAST: ugyanazon a platformon alapul, mint a Prg. 2 – ÉRZÉKENY, de a hang hangmagasság módra van állítva, a Reaktivitás 3 helyett 2,5, és a négyzet alakú hangfunkciót használja. Ez a három beállítás együttesen lehetővé teszi, hogy a gép gyorsan dolgozzon vasszennyezett és ásványos talajon. PARK: FMF • Max. frekv. 24 khz • Frekvencia hozzáadása.
5. PARK: olyan rekreációs területek keresésére van kialakítva, mint például parkok, száraz homokos strand stb., amelyek általában szennyezettek.
6. DEEP HC: FMF • Max. frekv. 14 khz • Frekvencia hozzáadása.
DEEP HIGH CONDUCTOR nagyon alacsony és közepes frekvenciákat ad össze 14 kHz-ig. Úgy tervezték, hogy jobban megtalálja a jó vezetőképességű célpontokat, így ideális érmecsoportokhoz, miközben 14 kHz-es frekvenciájával kiváló érzékenységet biztosít az izolált érmékre.
7. DEUS MONO: MONOFREQUENCY állítható 4 és 45 kHz között. A DEUS MONO egyetlen frekvencián működik, mint az 1, de egyesíti a DEUS II előnyeit, mint például a 45 kHz-re bővített frekvenciatartományt, jobb teljesítményt, hangminőséget, jobb EMI elutasítást stb. Nagyobb a valószínűsége, hogy instabil frekvenciával csatlakozik miközben több egyidejű frekvenciát használ, mint egyet, és a DEUS MONO segíthet ezekben a helyzetekben.
8. GOLD FIELD:: FMF • Max. frekv. 40 khz • Frekvencia hozzáadás.
GOLD FIELD erősen mineralizált arany tartalmú talajra készült. Az aranyrögöket gyakran földnek vagy vastárgynak tekintik ezekben a trükkös környezetben. A mélyebb észlelés érdekében „teljes fém”-re van beállítva, és csak azt a lokalizált talajt utasítja el, amelyhez rendszeresen hozzá kell igazodnia a fogással (lásd: Föld). Elfogadja a föld feletti és alatti földet a Föld beállításánál.
9. RELIC: FMF • Max. frekv. 24 khz • Frekvencia kivonás.
RELIC feldolgozása ugyanúgy történik, mint a Prg. 8 - GOLD FIELD, de alacsonyabb kivont frekvenciákat használ a nagy tömegek kereséséhez. Alacsony reakcióképességű „minden fémhez” van konfigurálva, és csak azt a lokalizált talajt utasítja el, amelyhez rendszeresen hozzá kell igazodnia megragadással (lásd: Föld). Ezután elfogadja a talaj feletti és alatti talajbeállítást.
10. DIVING: FMF • Max. frekv. 14 khz • Vezetőképes talajlevonás.
DIVING az első és legstabilabb a három program közül, amelyeket sós vizes környezetben vagy egyszerűen csak nedves homokon való elmerülésre terveztek. Nagyon alacsony és közepes frekvenciája jobban megtalálja az értékes célpontokat, például a gyűrűket és az érméket, miközben természetesen kevésbé reagál az alacsony vezetőképességű célpontokra, mint például az alumíniumfólia, mint az érzékenyebb Beach 11 és 12 programok. Így időt takaríthat meg, és hatékonyabb búvárkodási körülmények között is.
11. BEACH: FMF • Max. frekv. 24 khz • Vezetőképes talajlevonás.
BEACH magasabb frekvenciákat használ 24 kHz-ig, így érzékenyebb a kis célpontokra, mint a búvárkodás. Nedves zónákban jól használható. BEACH SENS: FMF • Max. frekv. 40khz • Vezetőképes talajlevonás.
12. BEACH SENS: akár 40 kHz-es frekvenciákat is magában foglal, kiváló érzékenységet kínálva a legkisebb célpontokhoz anélkül, hogy a nagyobb célpontokon a teljesítmény csökkenne. Ez a legmélyebb strandprogram nedves körülmények között, de egyben a legreaktívabb is.
Vezeték nélküli FMF® Gyors és egyidejű többfrekvenciás tekercs
49 frekvencia: 4 és 45 kHz között
Vezeték nélküli tekercs akkumulátor élettartama akár 20 óra lehet a programoktól és frekvenciáktól függően
Súly: 345 gr
Teljesen vízálló 20 méterig
Szállítása tekercsvédővel, csavar készlettel és alsó szárral történik
5 év garancia (akkumulátor 2 év)
Made in France
Ár.: 28x34 cm-es szonda, távírányító, WS6 fejhallgató 653.990.- Ft
Ár.: 28 cm-es szonda, távírányító, WS6 fejhallgató 653.990.- Ft
Ár.: 22 cm-es szonda, távírányító, WS6 fejhallgató 653.990.- Ft

Ár.: 28x34 cm-es szondával, távírányítóval   531.990.- Ft
Ár.: 28 cm-es szondával, távírányítóval   531.990.- Ft
Ár.: 22 cm-es szondával, távírányítóval   531.990.- Ft

Ár.: 28x34 cm-es szonda, WS6 fejhallgató 367.990.- Ft
Ár.: 28 cm-es szonda, WS6 fejhallgató 367.990.- Ft
Ár.: 22 cm-es szonda, WS6 fejhallgató 367.990.- Ft

Ár.: 28x34 cm-es szonda, WS6 és WSA II. fejhallgatóval 439.990.- Ft
Ár.: 28 cm-es szonda, WS6 és WSA II. fejhallgatóval 439.990.- Ft
Ár.: 22 cm-es szonda, WS6 és WSA II. fejhallgatóval 439.990.- Ft

Ár.: 28x34 cm-es szonda, WS6 és WSA II. XL. fejhallgató 459.990.- Ft
Ár.: 28 cm-es szonda, WS6 és WSA II. XL. fejhallgató 459.990.- Ft
Ár.: 22 cm-es szonda, WS6 és WSA II. XL. fejhallgató 459.990.- Ft

Köszöntő

Ma 2024. április 23., kedd, Béla napja van. Holnap György napja lesz. Boldog névnapot kívánunk!

pulsedive femkeresobolt 2024 modulba

Aranymosó szett