Fémkeresők

accupoint modul 02 femkeresobolt

Partnereink

Ki olvas minket

Oldalainkat 19 vendég böngészi

altAz oldal megtekintésére: Mozzila Firefox böngésző; JavaScript, Flash Player, ActiveX engedélyezése valamint 1366 x 768 képernyőfelbontás javasolt.

Címlap GOLDEN MASK Golden Mask GM4 Pro

Golden Mask GM4 Pro/WD


Kettős frekvenciás Golden Mask GM4 PRO fémkereső műszer, 24 és 33 cm DD szondával, új kivitelben és vezeték nélküli WS fejhallgatóval!
A Golden Mask GM4 PRO  fémdetektor a Golden Mask HF detektorok új továbbfejlesztett változata. A fémkereső összefoglalja az előző sorozat összes előnyét, és most kettő frekvencián, 8 kHz és 18 kHz-en képes dolgozni anélkül, hogy a kereső szondát cserélni kellene!
A fémkereső műszer már teljesen új konstrukcióval van ellátva!
A 18 kHz-es működési frekvencia alkalmas olyan helyekre, ahol kicsi-apró fémtárgyakat keresünk és nagyobb számú vas tárgy található. A magasabb vas-oxid-tartalmú talajban is nagyobb lesz a teljesítmény, ha 18 kHz-es frekvenciát használunk. Az alacsonyabb, 8 kHz-es frekvenciát használhatja olyan területeken, amelyek kevesebb vasat és alacsonyabb mennyiségű vas-oxidot tartalmaz a talaj.
Ilyen helyeken, különösen nagyobb fémtárgyak esetében, a behatolási mélység nagyobb, ha a 8 kHz frekvenciát használjuk.
A Golden Mask GM4 PRO WD 9 új, 24 cm-es Spider DD szondával van felszerelve. A Spider sorozat új tekercsét kitűnő arány jellemzi az elérés és a kiváló elválasztási tulajdonságok között. A szonda 400 g tömegénél is kivételesen merev és tartós felépítésű, és a fémkereső  tökéletesen kiegyensúlyozott vele.
Van azonban egy sor más tekercs, amelyek mérete 12 cm és 38 cm között van. Az érzékelővel beállíthatja azt a pontot, ahol a vas célpontok szólalnak meg, vagy használhatja az előre beállított értékeket. Nagyon érdekes az is, hogy a detektor hangválaszát a legközvetlenebb módon tudjuk beállítani. Nem korlátozódik az előre beállított hangra, amelyet különösen az idősebb keresők értékelhetnek, akik a mélyebb hangokat részesítik előnyben alacsonyabb frekvenciákon.
Az új kialakításnak köszönhetően a fémkereső lényegesen jobban kiegyensúlyozott és könnyebb is.  A Golden Mask fémkeresők erdeme nem más mint a mélyen lévő tárgyak érzékelése. Ez nagyszerű a GM4PRO WD esetében, függetlenül attól, hogy nagyobb tárgyak legkisebb célpontjaira vonatkozik gyakorlatilag minden talajviszonyban. A lenyűgöző talajhiba-elhárító funkció szintén lenyűgöző, amelynek rövid futamideje van, de még mindig nagyon hatékony.
Golden Mask GM4PRO fémkereső specifikációk:
Működési frekvencia 18 kHz és 8 kHz
Többtónusú diszkrimináció
Manuálisan állítható talajhatás kiegyenlítés funkció
Automatikus talajhatás kiegyenlítés funkció  
Az akkumulátorok lemerülésének kijelzése
Tápegység: GM Li-PO 3x2500 mAh (a fémkereső készülék szett, tartalmazza az akkumulátort és töltőt is)
Fejhallgató csatlakozó: 6,3 mm-es Jack
Hangerő állítás
Teleszkópos szár
Garancia: 2 év
Súly:  24 cm-es szondával 1330g, 33 cm-es szondával 1490g
Made in Bulgaria
Ár.: 33 cm-es DD szondával (PRO): 199.990.- Ft.


Ár.: 24 cm-es DD szondával WS  fejhallgatóval (WD): 219.990.- Ft.

Ár.: 33 cm-es DD szondával WS  fejhallgatóval (WD): 229.990.- Ft.

 

Köszöntő

Ma 2024. április 26., péntek, Ervin napja van. Holnap Zita napja lesz. Boldog névnapot kívánunk!

pulsedive femkeresobolt 2024 modulba

Aranymosó szett