Fémkeresők

accupoint modul 02 femkeresobolt

Partnereink

Ki olvas minket

Oldalainkat 33 vendég böngészi

altAz oldal megtekintésére: Mozzila Firefox böngésző; JavaScript, Flash Player, ActiveX engedélyezése valamint 1366 x 768 képernyőfelbontás javasolt.

Címlap GARRETT Garrett ACE APEX

AZ ÚJ GARRETT ACE APEX!  ÚJ MODELL!


1964 óta a Garrett gyártja a világ legjobb fémkeresőit. Minden egyes modell a texasi Garland városában készül szigorú minőségi követelmények betartása mellett, és a minőséget ebben az iparágban a legjobb ügyfélszolgálat garantálja.
A Garrett ACE detektorcsalád évekkel ezelőtt átírta a történelmet, amikor elérhetővé tették a nagyteljesítményű, lenyűgöző funkcionalitású modelleket minden kincsvadász számára a remek ár-érték aránnyal. A több, mint egymillió pozitív tapasztalattal az ACE felhasználók már régóta a legsikeresebbek a világon.
Az új ACE Apex termékek képviselik a csúcsminőséget a megfizethető árú fémdetektorok piacán. Itt az ideje, hogy Ön is új szintre lépjen a fémkeresésben.
A TELJES RUGALMASSÁG ma már elérhető. A Garrett Multi-Flex nevű technológiája igen sokoldalú funkcionalitást biztosít a megfizethető ár mellé, a modern, kiváló sávszélességű digitális platformnak is köszönhetően!
Erőteljes egyfrekvenciás opciókból választhat a konkrét céltárgyak* észlelésének javításához, vagy használhatja az Apex szimultán multifrekvenciás üzemmódjai egyikét: ezekkel kiválóan működik az észlelés minden fajta céltárgy, talaj és homoktípus esetében.
8 CSATORNA FREKVENCIÁNKÉNT
Az Apex nyolc független frekvenciaeltolással vagy csatornával rendelkezik minden egyes egy- vagy többfrekvenciás opcióhoz. Ez 48-féle frekvenciabeállítást jelent — az Apex fémdetektorok így képesek más detektorok közelében is működni a zsúfolt összejöveteleken, és kevésbé zavarja őket az elektromos interferencia.
* Megjegyzés: Az alacsonyabb frekvenciák általában jobb észlelést biztosítanak a nagyobb és jobb vezetőképességű tárgyak esetében (nagyméretű ezüstérmek). A magasabb frekvenciák pedig a kisebb és rosszabb vezetőképességgel rendelkező tárgyak esetében hasznosak (kalapáccsal készült ezüstérmék, aranyrögök)
Sokoldalúság
Az Apex rengeteg funkciót kínál a keresés közben a környezethez való alkalmazkodáshoz.
Hatféle észlelési üzemmód + pontkeresés
LCD-KIJELZŐ HÁTTÉRVILÁGÍTÁSSAL
Az erős háttérvilágítással jól láthatja a kezelőelemeket és a céltárgy adatait, ha éjjel dolgozik a detektorral.
ÚJRATÖLTHETŐ AKKUMULÁTOR
A beépített újratölthető lítium-ion akkumulátor kb. 15 órás használatot biztosít, a beállítástól függően. A mini-USB töltőkábel a csomag tartozéka.
NAGYFELBONTÁSÚ TALAJKIEGYENLÍTÉS 175 pontos felbontású talajkiegyenlítő funkció (mint például a Garrett AT Max modelljénél), a vastartalmú talajtól a sótartalmú vízig.
BEÉPÍTETT Z-LYNK WIRELESS Az exkluzív Garrett Z-Lynk vezeték nélküli technológia akár hatszor gyorsabb, mint a Bluetooth. Fémkeresőzés vezetékek nélkül!
IRON AUDIO funkció
A Garrett egyedülálló funkciója elősegíti a komplex vastárgyak, például a kupakok helyes azonosítását.
Kiváló érzékelési mélység sokféle céltárgyhoz.
INTUITÍV ÉS HATÉKONY VEZÉRLŐELEMEK Közvetlenül elérhető gombok a leggyakrabban használt vezérlőelemekhez. Könnyen hozzáférhető menübeállítások a többi vezérlőelemhez.
NAGYMÉRETŰ CÉLTÁRGY AZONOSÍTÓK Az igen nagyméretű digitális céltárgyak azonosítószámait egyetlen pillantással könnyen leolvashatja, a céltárgy vezetőképességét/mibenlétét illetően.
NAGYFELBONTÁSÚ DISZKRIMINÁCIÓ Húsz pixeles Notch diszkrimináció elérhető, ebből nyolc pixel vas. Bármilyen egyedi észlelési mintát létrehozhat.
ÖTFÉLE HANGJELZÉS A CÉLAZONOSÍTÁSHOZ Az ötféle eltérő hangjelzés segítségével a hallható célpont-azonosítás jobban működik, mint a korábbi Garrett detektormodelleknél.
GYORS CÉLTÁRGYBEMÉRÉS Az Apex gyors válaszkészségének köszönhetően jobban hallhatja a szennyeződések között elrejtett jó céltárgyakat.
HIBRID AUDIÓ RENDSZER
Az Apex audió rendszerében együtt használhatja ki a bináris audió funkció egyszerűségének előnyeit (létező ACE modelleknél), a kifinomult proporcionális audió előnyeivel (egyes Garrett modelleknél, például az AT Max modell) a halk céltárgyak keresésekor.
VAS HANGERŐSZABÁLYZÁS FUNKCIÓ Lehetővé teszi a hangerő csökkentését a vas céltárgyak esetében, ugyanakkor a nem vasból készült céltárgyaknál változatlan marad a hangerő. A tapasztalt kincsvadászok általában szeretik követni a jelzéseket az összes céltárgyról, de ők is értékelni fogják az opciót arra, hogy a nemkívánatos tárgyakról érkező jelzéseket lehalkítsák. Nyolcféle Iron volume beállítás elérhető, ezáltal az Apex remek ár-érték arány mellett nagyobb rugalmasságot kínál, mint bármelyik más detektormodell.
HANGERŐSZABÁLYOZÓ
Szabályozza a teljes hangerőt a beépített hangszóróban és a fejhallgatóban egyaránt
Made in USA
Garancia 2 év

Alap szett ár: 209.990 Ft. (15x28 cm-es szondával) + POINTER
Alap szett ár: 209.990 Ft. (22x28 cm-es szondával) + POINTER
Bővített szett ár: 239.900 Ft. (15x28 cm-es szonda, fejhallgató) + POINTER
Bővített szett ár: 239.900 Ft. (22x28 cm-es szonda, fejhallgató) + POINTER
Detech Ultimate 33 cm-es DD keresőszonda ár: 69.900 Ft.

Paraméterek:
Multi-Flex™ technológia     
Frekvencia opciók: 5, 10, 15 és 20 kHz
Többfrekvenciás opciók: Egyidejű többfrekv. és Multi-Salt opció
 Z-Lynk™ Wireless (integrált)     
 Gyors célelkülönítés/bemérés     
 1/8” fejhallgató-csatlakozó     
 Háttérvilágítás     
 Talajkiegyenlítés, Auto
 Iron Audio™ funkció     
 Vas hangerőszabályzás funkció
 Vas diszkriminációs szegmensek
 Hangerőszabályzás (beépített)     
 Pontkeresés     
• Vízálló tekercs
• Esőálló vezérlődoboz     
 Keresési üzemmódok: 6, nemzetközi és USA érmék is
 Nagyméretű digitális céltárgy ID: 0-99 skálán
 Hangjelzés ID szintek: 5 hangjelzés, hibrid bináris és proporcionális audió rendszer
 Notch diszkrimináció: 20 választható szegmens
 Érzékenység/ Mélység beállítás      8
 Céltárgy mélységének jelzése      2”/ 5 cm szegmensek
 Hossz (állítható): 1,09 m – 1,4 m (43” - 56”)
 Teljes súly: 1,13 kg (2,5 font)
 Akkumulátor: Újratölthető beépített lítium akkumulátor
 Akkumulátortöltöttség-jelző     

 

Köszöntő

Ma 2024. április 26., péntek, Ervin napja van. Holnap Zita napja lesz. Boldog névnapot kívánunk!

pulsedive femkeresobolt 2024 modulba

Aranymosó szett