Fémkeresők

accupoint modul 02 femkeresobolt

Partnereink

Ki olvas minket

Oldalainkat 14 vendég böngészi

altAz oldal megtekintésére: Mozzila Firefox böngésző; JavaScript, Flash Player, ActiveX engedélyezése valamint 1366 x 768 képernyőfelbontás javasolt.

Címlap

A 2015-ös White’s Treasure Master fémkereső az egyik vezető amerikai gyártótól.


Jellemzők:
IDŐJÁRÁSÁLLÓ,  elenáll az esőnek, hónak stb. így terepen mindenféle védelem nélkül, bármilyen időjárásnak ellenáll! Az új White's fémkereső valós automata talajhatás állítás funkcóval alkalmazkodik a terephez, ellentétben sok, hasonló árfekvésű, gyárilag előre beszabályzott fémdetektorral szemben... Esőálló, könyű, modern tudású fémkereső!

Meglepetések sokasága:
A detektor első pillantásra, áraketegórája miatt hamar bekategorizálásra kerülhet, de érdemes kézbevenni! Cégünk munkatársainak is nagy meglepetést okozott az első tesztelések során, nem várt, magas eredményeket produkálva. A TreasureMaster fémkereső alacsony árfekvése ellenére profi detektorok jellemzőit tartogatja, mint pl. a nagyon magas érzékenységű All Metal (minden fém) kereső üzemmód, az alaphangos fémkeresés a maximum teljesítményhez, pontos számértékes analízis, extra érzékenység a szinte mérhetetlenül pici, apró tárgyakra is, vagy a stabil, finom vasszűrő diszkrimináció.

Korában, párszáz ezer forint alatt nem lehett ilyen tudású fémkereső detektort vásárolni a piacon. Manapság a gyártók fejlődése, a verseny, a piac, egyre olcsóbban teszi elérhetővé a régen drágán mért specifikációkat, melyek az alábbiak a TreasureMaster fémdetektor esetében:

automata talajhatás állítás
alaphang állítási lehetőség, a legfinomabb érzékenység eléréséhez
3 különböző keresőprogram, benne tengerparti üzemmód sós talajra
1, 2 vagy 4 különböző hangtónusos fém-megkülönböztetés
állítható kartámasz
hangerő szabályzás
elem töltöttség kijelzés
kapcsolható statikus, tűpont üzemmód nagy pontossággal
elogad / taszít opció a diszkriminátor skálán
állandó mélység kijelzés
all metal - minden fém kereső üzemmód magas érzékenységen
nummerikus és grafikus fém-megkülönböztetés (vezetőképesség szerinti osztályozás számértékkel)
mélység kijelzés (inch vp. cm)
8 lépcsős diszkrimináció
szabályozható érzékenység
cseppmentes kivitel (nem vízálló, de az esőnek ellenáll)
vízálló 9. inch, SPIDER koncentrikus keresőszonda
szabályozható hangerő
1,36 kg-os összsúly
7.8 kHz-es mukafrekvencia
áramellátás 2 x AA (ceruzaelem (kb. 20 üzemóra)
Tervezve és gyártva az USA-ban!
A fémdetektor automatikusan hangolja magát az adott talajhoz, hogy megtartsa a legjobb teljesítményt, illetve kompenzálja a talaj okozta hatásokat. Használható normál talajon illetve tengarparton is, ahol a magas sótartalom zavarhatja a fémkereső műszereket.  A detektor számértékkel jelez a lokalizát fémtárgy vezetőképessége szerint. Statikus üzemmóddal rendelkezik, azaz mozgatás nélkül állandó jelzést ad az adott tárgyról, miközben nagy, olévasható számértékkel jelzi a lokalizált mélységet.

Állítható a hangjelzés, egy hangon jelez minden fémre, vagy beállítás szerint két hangon, mély és magas vezetőképesség szerint (pl. vas mély, nemesfém magas hang). 4 különböző hangtónusra is beállítható a készülék. A fémkereső használat közben, fémtárgy érzékeléskor jól láthatóan számértékkel jelzi a vezetőképességet. Pl. vasak 1-10-ig, fólia 15-ös érték körül, arany 20-30-as értékkel lesz kijelezve a detektoron, mellette pedig a szelekció skálán kurzor jelzi a találatra utaló vezetőképességet.

2 év Garancia!

Magyar használati útmutatóval!
Ár.: 99.900.- Ft.

Köszöntő

Ma 2024. március 19., kedd, József és Bánk napja van. Holnap Klaudia napja lesz. Boldog névnapot kívánunk!

pulsedive femkeresobolt 2024 modulba

Aranymosó szett