Fémkeresők

Makro tartozékok

Partnereink

altAz oldal megtekintésére: Mozzila Firefox böngésző; JavaScript, Flash Player, ActiveX engedélyezése valamint 1366 x 768 képernyőfelbontás javasolt.

Címlap NOKTA Nokta Fors Core

NOKTA FORS CORE  egy teljesen új 15 kHz-es fémkereső műszer, amit kifejezetten érmék, relikviák és ékszerek megtalálása fejlesztettek ki. Professzionális módon dolgozik még akkor is ha a talajban sok ásványi és egyéb elemek található. A tökéletesen megtervezett fémkereső az elektronikának és a keresőfejnek köszönhetően maximálisan és pontosan dolgozik még nagy mélységben is.

Bár ez egy csúcs kategóriás fémkereső, mégis egyszerű kezelése miatt, akár a család összes tagja tudja kezelni. A műszer képes nagy mélységben még a legkeményebb körülmények között is minimalizálni az ásványi anyagok nemkívánatos hatásait.

A NOKTA FORS CORE precízen dolgozik a legnehezebb terepen is. Mint ahogy tapasztalt keresősök is tudják, hogy számos helyen az ásványi anyag tartalom igen magas... vas, vasoxid, koksz stb. A FORS CORE-nak köszönhetően a kifinomult automatika megoldja ezeket a problémákat, hogy az ilyen terepen is zavartalanul tudjunk keresőzni. Automatikusan , a talajhatás minőségét folyamatosan elemzi és értékeli a készülék, amit a maximális eredmény érdekében az elektronika rögzít.

 Négy keresési üzemmód:
-     GEN - Alap keresési mód, állítható a hang küszöbértékekkel a legjobb hatás érdekében.
-     DI2 - A fémkereső ebben a módban, kéttónusú hanggal jelzi a fémeket, kiküszöbölve a magas diszkriminációs értékű fémeket a legnagyobb mélység érdekében.
-     DI3 - Háromtónusú hang, a megkülönböztető mód alkalmas számos különböző helyszíneken. Ez a keresési mód lehetővé teszi, hogy a vastartalmú fémek mélyhanggal, a nem mágnesezhető fémek egy része középhangon, az extra magas vezetőképességű fémek pedig extra magas hanggal jeleníti meg a készülék.
-     COG - A FORS CORE által kifejlesztett speciális keresési mód. (nedves homok, forró kövek, szikes föld, gyepes részek, stb.) Ebben a keresési módban a vastartalmú fémekre nem reagál, és a talajhatás kiegyenlítése így minden típusú földre alkalmas.

DIGITÁLIS TARGET ID és az ID MASZKOLÁS:
Amikor FORS CORE észlel egy fémtárgyat, akkor megjeleníti a találati ID  képernyőn, és ad egy digitális értéket, hogy mi a talált, ez a fémtárgy digitális azonosító száma.
Az ID maszkolás, másrészt lehetővé teszi a keresést és figyelmen kívül hagyja a nem kívánt célokat. Ez biztosítja a könnyű használatot és elutasítja a forró köveket, bizonyos fémeket mint a vas és fólia.

A FORS CORE fémkereső készülék 2 LCD kijelzővel rendelkezik - egyik az elektronika doboz oldalán, a másik pedig a fogantyú felső részében található. A Dual LCD kijelző és a grafikus felhasználói felület segítségével egyszerűen beállíthatja az összes szükséges információt a képernyőkön. Ez nagy kényelmet biztosít a keresés során.

Rezgő mód!


A FORS CORE fémkereső készüléket úgy tervezték, hogy a hallássérültek is eredményesen tudják használni, köszönhető ez a rezgési funkciónak! A markolat rezgési funkciója ideális azoknak is, akik nem szeretnek fejhallgatót használni.


FORS CORE markolatában beépített ledlámpát találhatunk, ami kiváló kényelmet ad kereséskor éjszaka vagy sötétben.

A FORS CORE lenyűgöző nemcsak az elektronika és a szoftver fejlesztés területén, de a könnyű használat és ergonomikus kialakításban is.
A fémkereső 4 db AA alkáli elemmel, működik amely megközelítőleg 25-30 óra használatot tesz lehetővé.
A NOKTA FORS CORE egy nemzetközi detektort kínál az egész világnak, ami 10 nyelven történő beállítást tesz lehetővé.

Műszaki paraméterek:
Technológia: VLF indukciós
Működési frekvencia: 15 kHz
Keresési mód: mozgó
Kereső módok: 4 (GEN, DI2, DI3 és COG)
Hang Frekvencia: 5
Fejhallgató: igen (tartozék)
Talajkiegyenlítés: automatikus és manuális
Hang diszkrimináció: 3 tónus
Automatikus talajkövetés: Igen
Pinpoint funkció: igen
Rezgés: igen
Érzékenység beállítás: 1-99
ID tartomány: 1-99
Keresőfej: 28x18 cm DD (11,2"x7") vízálló
Súly: 1,8 kg akkumulátorral együtt
Hossz: állítható tartományban 125-150 cm
Áramellátás: 4 x 1,5 V AA elem (25-30 óra)
Garancia: 2 év
Made in TURKEY

Magyar használati útmutató

STANDARD PACKAGE  ÁR.: 239.900.- Ft.

PRO PACKAGE  ÁR.: 329.900.- Ft.

Köszöntő

Ma 2019. január 19., szombat, Sára és Márió napja van. Holnap Fábián és Sebestyén napja lesz. Boldog névnapot kívánunk!

Aranymosó szett

Ki olvas minket

Oldalainkat 21 vendég böngészi

Látogatások

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa:385
mod_vvisit_counterTegnap:1334
mod_vvisit_counterEzen a héten:8688
mod_vvisit_counterMúlt héten:7004
mod_vvisit_counterEbben a hónapban:24379
mod_vvisit_counterMúlt hónapban:37356
mod_vvisit_counterÖsszesen:3234643

Oldalainkat: 21 vendég, 2 bots böngészi
IP címed: 52.87.253.202
 , 
Ma: 2019. jan., 19