Fémkeresők

Makro tartozékok

Partnereink

altAz oldal megtekintésére: Mozzila Firefox böngésző; JavaScript, Flash Player, ActiveX engedélyezése valamint 1366 x 768 képernyőfelbontás javasolt.

Címlap NOKTA Nokta Fors Core

NOKTA FORS CORE  egy teljesen új 15 kHz-es fémkereső műszer, amit kifejezetten érmék, relikviák és ékszerek megtalálása fejlesztettek ki. Professzionális módon dolgozik még akkor is ha a talajban sok ásványi és egyéb elemek található. A tökéletesen megtervezett fémkereső az elektronikának és a keresőfejnek köszönhetően maximálisan és pontosan dolgozik még nagy mélységben is.

Bár ez egy csúcs kategóriás fémkereső, mégis egyszerű kezelése miatt, akár a család összes tagja tudja kezelni. A műszer képes nagy mélységben még a legkeményebb körülmények között is minimalizálni az ásványi anyagok nemkívánatos hatásait.

A NOKTA FORS CORE precízen dolgozik a legnehezebb terepen is. Mint ahogy tapasztalt keresősök is tudják, hogy számos helyen az ásványi anyag tartalom igen magas... vas, vasoxid, koksz stb. A FORS CORE-nak köszönhetően a kifinomult automatika megoldja ezeket a problémákat, hogy az ilyen terepen is zavartalanul tudjunk keresőzni. Automatikusan , a talajhatás minőségét folyamatosan elemzi és értékeli a készülék, amit a maximális eredmény érdekében az elektronika rögzít.

 Négy keresési üzemmód:
-     GEN - Alap keresési mód, állítható a hang küszöbértékekkel a legjobb hatás érdekében.
-     DI2 - A fémkereső ebben a módban, kéttónusú hanggal jelzi a fémeket, kiküszöbölve a magas diszkriminációs értékű fémeket a legnagyobb mélység érdekében.
-     DI3 - Háromtónusú hang, a megkülönböztető mód alkalmas számos különböző helyszíneken. Ez a keresési mód lehetővé teszi, hogy a vastartalmú fémek mélyhanggal, a nem mágnesezhető fémek egy része középhangon, az extra magas vezetőképességű fémek pedig extra magas hanggal jeleníti meg a készülék.
-     COG - A FORS CORE által kifejlesztett speciális keresési mód. (nedves homok, forró kövek, szikes föld, gyepes részek, stb.) Ebben a keresési módban a vastartalmú fémekre nem reagál, és a talajhatás kiegyenlítése így minden típusú földre alkalmas.

DIGITÁLIS TARGET ID és az ID MASZKOLÁS:
Amikor FORS CORE észlel egy fémtárgyat, akkor megjeleníti a találati ID  képernyőn, és ad egy digitális értéket, hogy mi a talált, ez a fémtárgy digitális azonosító száma.
Az ID maszkolás, másrészt lehetővé teszi a keresést és figyelmen kívül hagyja a nem kívánt célokat. Ez biztosítja a könnyű használatot és elutasítja a forró köveket, bizonyos fémeket mint a vas és fólia.

A FORS CORE fémkereső készülék 2 LCD kijelzővel rendelkezik - egyik az elektronika doboz oldalán, a másik pedig a fogantyú felső részében található. A Dual LCD kijelző és a grafikus felhasználói felület segítségével egyszerűen beállíthatja az összes szükséges információt a képernyőkön. Ez nagy kényelmet biztosít a keresés során.

Rezgő mód!


A FORS CORE fémkereső készüléket úgy tervezték, hogy a hallássérültek is eredményesen tudják használni, köszönhető ez a rezgési funkciónak! A markolat rezgési funkciója ideális azoknak is, akik nem szeretnek fejhallgatót használni.


FORS CORE markolatában beépített ledlámpát találhatunk, ami kiváló kényelmet ad kereséskor éjszaka vagy sötétben.

A FORS CORE lenyűgöző nemcsak az elektronika és a szoftver fejlesztés területén, de a könnyű használat és ergonomikus kialakításban is.
A fémkereső 4 db AA alkáli elemmel, működik amely megközelítőleg 25-30 óra használatot tesz lehetővé.
A NOKTA FORS CORE egy nemzetközi detektort kínál az egész világnak, ami 10 nyelven történő beállítást tesz lehetővé.

Műszaki paraméterek:
Technológia: VLF indukciós
Működési frekvencia: 15 kHz
Keresési mód: mozgó
Kereső módok: 4 (GEN, DI2, DI3 és COG)
Hang Frekvencia: 5
Fejhallgató: igen (tartozék)
Talajkiegyenlítés: automatikus és manuális
Hang diszkrimináció: 3 tónus
Automatikus talajkövetés: Igen
Pinpoint funkció: igen
Rezgés: igen
Érzékenység beállítás: 1-99
ID tartomány: 1-99
Keresőfej: 28x18 cm DD (11,2"x7") vízálló
Súly: 1,8 kg akkumulátorral együtt
Hossz: állítható tartományban 125-150 cm
Áramellátás: 4 x 1,5 V AA elem (25-30 óra)
Garancia: 2 év
Made in TURKEY

Magyar használati útmutató

STANDARD PACKAGE  ÁR.: 239.900.- Ft.

PRO PACKAGE  ÁR.: 329.900.- Ft.

Köszöntő

Ma 2019. augusztus 25., vasárnap, Lajos és Patrícia napja van. Holnap Izsó napja lesz. Boldog névnapot kívánunk!

Aranymosó szett

Ki olvas minket

Oldalainkat 171 vendég böngészi

Látogatások

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa:6853
mod_vvisit_counterTegnap:12109
mod_vvisit_counterEzen a héten:81506
mod_vvisit_counterMúlt héten:89231
mod_vvisit_counterEbben a hónapban:306336
mod_vvisit_counterMúlt hónapban:375956
mod_vvisit_counterÖsszesen:4716476

Oldalainkat: 172 vendég böngészi
IP címed: 34.236.38.146
 , 
Ma: 2019. aug., 25