Fémkeresők

accupoint modul 02 femkeresobolt

Partnereink

Ki olvas minket

Oldalainkat 20 vendég böngészi

altAz oldal megtekintésére: Mozzila Firefox böngésző; JavaScript, Flash Player, ActiveX engedélyezése valamint 1366 x 768 képernyőfelbontás javasolt.

Címlap Rólunk írták

Tisztelt Zsolt!  

Az általam rendelt termékek mindig kifogástalan állapotban, és a megbeszélt időpontban megérkeztek! Szeretném megköszönni azt a sok információt és segítséget, amivel engem láttál el! Mindenkinek csak ajánlani foglak!

További sok sikert és jó munkát kívánok: Tibor

2016.02.17


Tisztelt Kaszab úr!

Az általam megrendelt fémkereső a megrendeléstől számítva 1 nap alatt megjött. Köszönöm a gyors pontos reagálást. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon segítő kész volt mindenben.

Szép napot és még egyszer köszönök mindent.

Üdvözlettel K Zoltán.

2015.05.01


Tisztelt Kaszab Zsolt Úr!

A megrendelést visszaigazoló levelében jelezte, hogy a vevők véleménye is érdekli. Ha nem gond, ezzel a lehetőséggel is élnék.

Tapasztalatomon alapuló véleményem a boltról, kiszolgálásról és kapcsolódó szervizről:

Soha nem használtam eddig fémkeresőt, de munkánk miatt szükségét éreztük egy egyszerűbb eszköz beszerzésének. Nem régiséget keresünk, hanem falakat fúrunk át, és vezetékrendszereket újítunk fel. Ezért választottuk a teknetics eurotrek pro készülékét. Amit tudni akartunk róla, azt elolvashattuk a honlapon, és a megrendelés előtti telefonon is készségesen, pontosan válaszoltak kérdéseinkre! Amit mondtak, a gyakorlatban pontosan be is igazolódott, tehát nem estek túlzásokba csak azért, hogy a terméket eladhassák. Ez a korrekt üzleti magatartás sajnos már csak kevés cégre jellemző!

A szállítás is pontos és precíz volt, nekem csak jó tapasztalatom volt Önökkel. Azonban én már gyengébb láncszem voltam!! Mivel az audio rendszereknél, hangosításoknál megszoktam, hogy a logaritmikus hangerő szabályzók finom állításokra is jól hallható hangerő változást okoznak, a készüléken csak 1-2 fokozattal vettem lejjebb a hangerőt. Ezért füllel nem tapasztalható volt számomra a halkulás. (Ebbe a hibába a fórumok szerint mások is beleestek.) Kétségbeesésemben felhívtam a boltot, ahol azonnal megadták a szerviz elérhetőségét, és elmondták, hogy cserélni fogják a készüléket. A szervizt is felhívtam, aki pontosan olyan készséges volt, mint a bolt! Nem morgott, nem szabadkozott előre, azonnal mondta mit csináljak, hová küldjem a készüléket.

De szerencsére mielőtt feladtam volna a készüléket, jobban teszteltem a hangerőt, amelyen erősebben vezérelve már határozott halkulás volt tapasztalható. Ezért a készüléket nem kellett sehová küldeni. De legalább megtapasztaltam, hogy a szerviz és a bolt egyaránt pontosan, korrektül dolgozik!

További jó munkát mindenkinek, és sok eladást!

Üdvözlettel: Bognár László

2015.04.07


Kedves Zsolt!

A fülhallgató megérkezett már másnap,köszönjük.

Nagyon elégedettek vagyunk a gyors szállítással,a segítőkészséggel amit levélben kaptunk. Egy tökéletes partner.

Még egyszer köszönjük a gyors szállítást és segítséget.

 

Üdvözlettel: Andrea és Zoltán

2015.01.28


Tisztelt Olvasó!

Igénybe vetted már a fémkeresőbolt szolgáltatásait? Ha nem, a te bajod, én és ismerőseim már jópár alkalommal! Zsolti szolgálat készsége, gép ismerete, ügyfélhez való pozitív hozzáálása, a vásárlással kapcsolatos részletes informácíó halmaza sajnos függőséget okoz! 

Üdv mindenkinek aki a Femkeresőboltban vásárolt, és annak aki fog!

Kupor Zoltán. (Dány)

2014.05.15


Üdvözlöm!
Január végén voltam nálad, Garrett Ace 150-est vettem. Nagyon jó kis gép meg vagyok elégedve vele, ahogy mondtad mi mindent lehet találni a földben! Nagyon korrekt volt a kiszolgálás és a gép ismertetése, jó érzés ilyen helyen vásárolni!

Üdv: János (Kaba)

2014.03.25


Kedves Zsolt!

Mérhetetlen örömmel töltött el amikor ma végre megérkezett a detektor, már napok óta böngészem az internetet talán nincs is már olyan magyar, illetve angol nyelvű iromány amelyet nem olvastam elvolna a detektorról. :) Már ki is próbáltam, és fényévekkel jobb, mint az eddigi detektorom. Láttam kitett már képeket a dobozról a weboldalra is (felismertem a 2 pöttyöt rajta), és tetszik a sok matrica, meg a naptár, meg hogy ilyen igényesen becsomagolta a készüléket.

Köszönöm szépen a fáradozását!
András (Pécs)

2014.03.20


Tisztelt Kaszab Úr (femkeresobolt.hu)!
 
tárgy: Köszönetnyilvánítás.
 
2014. januárjában történt, hogy egy reggeli napon, munkahelyem parkolójába érkezve megörültem a friss hónak (~3cm). Leparkoltam a kocsimat két másik közé (orral), majd a kocsi hátulja felé sétáltam. Hógolyót gyúrtam, melyet egy, a korai napfényben megcsillanó hirdetőtábla hátlapja felé dobtam a parkoló autók felett. Nem találtam el. Mivel mindenképpen hallani akartam a hátlapon szétporladó hógolyó hangját, így gyúrtam még egyet. Ezt is eldobtam, de ahogy elengedtem azt a kezemből, abban a pillanatban egy koppanást is hallottam a kocsim oldalán... Igen, a karikagyűrűm volt az. Elkezdtem keresni azt, de a hóban nem volt esélyem. Ekkor megnyitottam egy internet böngészőt a telefonomon, és a keresőbe írtam a "fémkereső" kulcsszót. Nagyon sok találat jött fel, melyek zöme kereskedők voltak. Megpróbáltam egyet felhívni, de nem volt válasz. Ekkor bukkantam a femkeresobolt.hu oldalra, amelyet megnyitva szembe ötlött egy profi honlap. Gondoltam megkérdezem hogy nem-e tudnak-e egy "kincsvadászt". A telefon végén Kaszab Úr volt, aki készségesen meghallgatta problémámat, és annyit ígért hogy megpróbálja felvenni a kapcsolatot egyik korábbi vevőjével, és majd visszahív. Így is történt, méghozzá 10 percen belül, és igen, jó hírt közölt. Egykori vevője tud segíteni nekem, csak hívjam fel a megadott telefonszámon. Így is lett, s a "Kincskereső" 30km-el távolabbi faluból 40percen belül a helyszínre sietett. További 20percen belül meg is találta az elgurult kincset a hóban. Az előre megadott összeget kifizettem a Kincskeresőnek, majd mindenki boldogan folytatta a napját.
 
Köszönöm Kaszab Úrnak szíves közbenjárását!
 
Köszönettel: Anonym, Hatvan.

2014.01.28


Tisztelt Kaszab Zsolt!

Az üzletedben rendelt Garrett Euro Ace fémkereső tökéletes pontos, precíz készülék ami könnyen kezelhető és nagyon megbízható, ahogy mondtad is , remek szórakozást biztosít. Ami a vásárlást illeti még sosem volt internetes vásárlásnál  ilyen pozitív élményem ami a maximális megbízhatóságot, precízséget és gyorsaságot tükrözi amit a fémkeresőboltban tapasztaltam , mindenkinek bátran ajánlom. A megrendelt termékek precíz csomagolásban sértetlenül a feladás másnapján megérkeztek plusz katalógusokkal amit külön köszönök . És külön köszönöm ,hogy hetekkel a vásárlás után is kapok segítséget választ kérdéseimre , nem vagyok elfelejtve miután fizettem mint a legtöbb helyen . Higgyétek el ez a legjobb weboldal a legjobb bolt. 

Üdvözlettel.: P. Tibor.

2014.01.20


Tisztelt Fémkereső Bolt

Tegnapi nap megérkezett a Vibra tector 730-as csomag sértetlen csomagolásba és jól működik köszönjük szépen korrekt az önök boltja.
Tisztelettel: Krisztián (Szeged)
2013.10.30

Üdv!

A megrendelt terméket megkaptam, ami maximálisan megfelel az elképzelésemnek, illetve a szállítás gyorsaságával is nagyon elégedett vagyok.

Köszönöm!

Üdv. László (Szákszend)

2013.10.17


Kedves Zsolt!

Köszönöm szépen, megkaptam a megrendelés másnapján a hátizsákot ahogy ígérte.
Rég volt ilyen pozitív tapasztalatom internetes vásárlás esetében.
A közeljövőben keresném Önöket egyéb Garrett kiegészítők ügyében.
Mégegyszer köszönöm a gyorsaságukat.
Üdvözlettel:
Molnár Mónika  (Budapest)

2013.10.04


Kedves Zsolt!

Megkaptam ma a detektort, sértetlenül megérkezett.
Tetszett a gondos csomagolás, még plomba is volt a dobozon.

Az eszköz remekül működik, voltam lent a tiszaparti strandon vele egy órácskát, az eredmény egy marék aprópénz minden címletben, 1-200 forintig. :) Köszönöm szépen még egyszer, ha ismerős szeretne fémkeresőt vásárolni, feltétlenül Önt ajánlom!

Üdv: András (Tiszakécske)

2013.09.24


Tisztelt fémkeresőbolt!

 

Nagyon jó és nagyon megszerettem a garrett at gold készüléket! Nagyon köszönöm, hogy ezt ajánlotta!

Teljesen elégedett vagyok vele.

 

Üdv.: Balázs ( Hőgyész )

2013.09.09

Kedves Anikó és Zsolt! 

 

Szeretném megköszönni nektek azt a mérhetetlen türelmet és kedvességet amivel az otthonotokba fogadtatok minket. 

Köszönöm a részletes tanácsadást is, és remélem hamarosan még jelentkezni fogok valami jó hírrel.

 

További sok sikert, és jó egészséget kívánunk ! 
 

Üdvözlettel: Andrea és családja ( Vác ) 

2013. 07. 23.


 

 

Köszöntő

Ma 2024. március 19., kedd, József és Bánk napja van. Holnap Klaudia napja lesz. Boldog névnapot kívánunk!

pulsedive femkeresobolt 2024 modulba

Aranymosó szett