Fémkeresők

accupoint modul 02 femkeresobolt

Partnereink

Ki olvas minket

Oldalainkat 16 vendég böngészi

altAz oldal megtekintésére: Mozzila Firefox böngésző; JavaScript, Flash Player, ActiveX engedélyezése valamint 1366 x 768 képernyőfelbontás javasolt.

Címlap MINELAB Minelab E-TRAC

A Minelab család egyik legújabb tagja. Az E-TRAC fémkereső USB csatlakozó segítségével frissíthető bővíthető a készülék. Ezt a gépet kezdőknek nem ajánlom, rengeteg idő és gyakorlat szükséges a megértéséhez és ahhoz , hogy eredményesen ki lehessen használni a funkcióit.

A fémkeresés egy magával ragadó tevékenység, melyet a világ minden részén kedvelnek. Az E-Trac megismerésével egyike lehet a számos sikeres keresõnek aki kombinálja a szabadság szeretetét az értékes érmek, relikviák, és ékszerek izgalmas felfedezésével.
Az E-trac a Minelab legfejlettebb technológiájú detektora, amely tartalmazza az egyedülálló Full Band Spectrum (FBS) technológiát. Az egyszerû, robosztus dizájn, az innovatív kezelõ szervek, a tiszta LCD kijelzõ, a robosztus, de könnyû súlyú keresõfej és a széleskörû célzási beállítások különböztetik meg a mai detektoroktól. Az E-Trac további adatokkal látható el az USB interfésznek köszönhetõen,
amely lehetõvé teszi az E-Trac beállításainak, valamint felhasználói módok és diszkriminációs minták fel/letöltését az Ön saját PC-ét használva. Az E-Trac értékes fémtárgyakat fog találni változó mineralizációjú körülmények mellett is, beleértve a sós, tengeri vizet, vizes strand homokot és az erõsen mágneses talaj körülményeket. Az új funkcionalitás lehetõvé teszi, hogy testre szabja az E-Trac beállításait.

A Minelab sok sikert kíván az E-Trac-hoz!

A KÉSZÜLÉK ÚJ !!!!
A VÁSÁRLÁSTÓL SZÁMÍTVA 3 ÉV A GARANCIA !!!
MAGYAR GARANCIA !!!
MAGYAR HASZNÁLATI UTASÍTÁSSAL !!!

Ár.: 514.990.- Ft.

tartozékok: 11"-os FBS DD fej, fejvédő, esővédő, akkumlátor, elemtartó, hálózati töltő,  KOSS fejhallgató, cd lemez, USB adatkábel.

 


 

 

Minelab E-Trac doboz.

Köszöntő

Ma 2024. március 19., kedd, József és Bánk napja van. Holnap Klaudia napja lesz. Boldog névnapot kívánunk!

pulsedive femkeresobolt 2024 modulba

Aranymosó szett